Cases

EN DIGITAL VINKEL TIL BEDRE INTEGRATION
 

UIBM ville gerne udnytte deres data bedre omkring hvem der benytter deres forskellige portaler og informationssider omkring integration.

 

Vi rådgav dem i korrekt opsætning af datahåndtering, og gav dem en ny vinkel på hvordan de kan skabe en tættere dialog omkring integrationen og den data der skaber oplysning hos folket.

ET NYT DIGITALT PUBLIKUM TIL JAZZ
 

Sammen med The Standard Jazzklub i København, har vi re-designet måden at jazzklubber kommer ud til et nyt publikum. Med begrænset fysisk plads, var det svært at tiltrække nye lyttere.

 

Vi designede et digitalt venligt koncept kaldet New Legacy Concerts, sendte det LIVE på YouTube, og fik 200.000 lyttere til at engagere sig i klubben, nye ukendte talenter, og genopdagelse af klassikere.

EN DIGITALT FORHOLD TIL FORHANDLERE
 

Helbak er en dansk designvirksomhed, der slår sig på dagligt brugbart design til køkken & hjem. Men deres indsigt i hvordan deres varer klarede sig online hos forhandlere såsom Bahne & Illum, gjorde beslutninger svære.

 

Vi fandt sammen den teknologi som nu gør at Helbak kan måle hvad der sker med deres produkter i handelen, og have en helt anden dybere samtale med deres forhandlere.

EN DIGITAL KUNDECENTRERET STRATEGI

 

Selected Media er én af Danmarks rising stars på den digitale bureauhimmel. De havde lyst til at komme endnu tættere på markedet og skabe bedre løsninger der både løftede kundernes oplevelser, og bundlinien.

 

Vi formåede at designe en strategi, hvor afdelinger på tværs af virksomheden nu kan mappe deres produkter, kompetencer og gøre det nemmere at videndele via Google for Work. En open source og priseffektivt løsning til at komme godt igang.

EN DIGITAL VINKEL TIL SUNDHED
 

Skodsborg Kurthotel er et spa, fitness & sundhedscenter i absolut verdensklasse. Men deres måde at opstarte nye medlemmer, måle deres niveau og planlægge deres rejse til bedre sundhed, var stadig manuel og tidskrævende.

 

Sammen designede vi en helt ny unik testplatform, hvor medlemmer kan følge deres fremskridt på tværs af en lang række punkter, få en dybere dialog med eksperterne om hvordan de kommer videre i forløbet, og give trænerne et overblik over hvilke medlemmer der skal have skræddersyet en løsning specielt til deres behov.

© 2016 by PHILOSOFLOW

All rights reserved.

CVR: 35552669

Persondatapolitik

Bryggertorvet 1

2900 Hellerup

Email: ae@philosoflow.com

Telefon: +45 25 77 27 17